Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Új raktárcsarnokot épít Kecskeméten a vállalat: a 385 négyzetméteres csarnokban irodahelyiségek is helyet kapnak majd. Az előzetes tervek szerint 2024 elejére fog elkészülni a cég új telephelyén a raktárcsarnok.

A Natix Kft. 1998-ban alakult, kereskedelemmel, nemzetközi áruszállítással és szállítmányozással foglalkozik. A cég gépjárműparkja mára már 33 autó, amikkel főként európai autógyáraknak fuvaroz.

A cég számára a munkatársak fejlesztése, felkészültsége is fontos, ezért a projekt részeként újabb oktatásban részesültek a dolgozók. A beruházás összegéből pedig az árumozgatáshoz új targoncát is vásároltak, ami hatékonyabbá teszi majd a munkát.

Álláshirdetések

Ha Kecskeméten keresnénk állást, ide kattintsunk a legfrissebb hirdetésekért, a Bács-Kiskun megyei állásokat pedig itt böngészhetjük át.

Ha lakhelyünk szerint másként rangsorolnánk, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha most gondolkodtunk el először azon, hogy itt az ideje rátalálnunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha nyelvismeret szerint keresnénk:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

- nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala