Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Több mint ezer autóbusz-vezetőjének többéves, évtizedes munkáját, megbízhatóságát, elhivatottságát és példaértékű teljesítményét ismerte el az idén a Volánbusz a balesetmentes közlekedésért járó jutalommal - közölte a közlekedési társaság kedden az MTI-vel.

Közleményük szerint a vállalat minden évben kitünteti azokat az autóbusz-vezetőket, akik biztonságban, balesetek nélkül juttatják el az utasokat céljukhoz.

2 és fél millió balesetmentes kilométer a rekord

Idén 1065 munkatárs érte el a Balesetmentes közlekedésért kitüntetés különböző fokozatait. Egy autóbusz-vezető 2,5 millió kilométert, hárman 2,25 millió kilométert, kilencen pedig 2 millió kilométert vezettek eddigi pályafutásuk során balesetmentesen. További járművezetők kaptak kitüntetést 250 ezer és 1,75 millió közötti, baleset nélkül megtett kilométerért. A közlekedési társaság csaknem 11 ezer autóbusz-vezetőt foglalkoztat, akik évente mintegy 670 millió utast szállítanak.

Aktuális álláshirdetések

A Volánbusznál sok egyéb álláslehetőség, például autószerelő és esztergályos hirdetések mellett jelenleg is találunk autóbuszvezető állásokat: az ország 12 pontján keresnek sofőröket. Ha nincs meg a D kategóriás jogosítvány, az sem probléma, érvényes „C” kategóriás jogosítvány megléte esetén vállalják a „D” kategóriára való átképzést tanulmányi szerződés megkötése mellett.

Lássuk az aktuális sofőr és gépjárművezető hirdetéseket is: több mint 130 lehetőség közül válogathatunk!

A járvány miatt veszítettük el a munkánkat? Itt olvashatunk a munkakeresési járadék igényléséről, itt pedig az álláskereséshez kaphatunk hatékony iránymutatást. 

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

Kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le egyetlen nekünk való munkáról sem!

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala