Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Ünnepélyes keretek között átadták a német Krones AG első anyaországon kívüli európai termelőegységét a Kelet-Magyarországi nagyvárosban. A mintegy 15 milliárd forint értékű zöldmezős beruházás eredményeként felépült gyártóegységben a legújabb technológiával folyik majd az ital és folyékony élelmiszeripari termékeket palackozó gépek előállítása, elsősorban a vállalat európai partnerei számára.

Pályamódosítás

Az 1951-ben alapított német Krones AG világszerte jól ismert a folyamat-, töltés- és csomagolástechnológia területén; ital és folyékony élelmiszeripari termékeket előállító üzemek számára tervez, fejleszt és állít elő a teljes termelési értékláncot lefedő gépeket és teljes gépsorokat. A több mint 17 000 főt foglalkoztató cégcsoport az egyedi gyártógépektől az információ-technológiai megoldásokon és gyártervezésen át, a logisztikai rendszerekig teljes körű megoldásokat kínál. Berendezéseik palackok, dobozok és alakos tartályok millióit dolgozzák fel naponta, elsősorban sörgyárakban, üdítőital-gyárakban, valamint a vegy-, gyógyszer- és kozmetikai iparban. A világon minden negyedik, Európában minden második palack Krones gép segítségével készül.

A beruházási döntés meghozatalakor a város mellett szólt mindenekelőtt a jó logisztikai kapcsolat, a fejlett infrastruktúra, a kiválóan képzett szakemberek, valamint az egyetem és a duális szakképzés által nyújtott lehetőségek. A 40 000 négyzetméteres gyártócsarnokból és egy 3900 négyzetméteres irodaházból álló debreceni egység az elérhető legkorszerűbb technológiával termel, és csakúgy, mint Németországban, a hazánkban történő gyártásban és szerelésben is magasan képzett szakmunkásokat, illetve mérnököket foglalkoztatnak majd.

A termelés 2020-ban eléri a teljes kapacitást, de már most a további tervek között szerepel bizonyos mérnöki tervezési folyamatok Magyarországra telepítése is.

A Krones már a magyarországi gyárépítésről szóló döntés előtt is komoly hazai beruházásokban vett részt: 2007-ben a szentkirályi, 2008-ban a sárbogárdi, 2010-ben a piliscsévi ásványvíz-palackozóba, 2011-ben pedig a Hell szikszói üzemébe szállított gépsort.

Megnyílt a Krones üzeme Debrecenben - munka, munkahely, Debrecen

A gyártás területén jelenleg ezeket az állásokat kínálják, amennyiben pedig Debrecenben helyezkednénk el, itt találhatjuk meg a számításunkat.

A szakemberek országosan, sok szegmensben keresettek, ezért érdemes az alábbi lehetőségek között is szétnéznünk:

Szakmunka: 3601 álláslehetőség

Fizikai, segéd, betanított munka: 1973 álláslehetőség

Értékesítés, kereskedelem: 1415 álláslehetőség

Pénzügy, könyvelés: 1169 álláslehetőség

Mérnök: 992 álláslehetőség

Jelentkezzünk minél több helyre és figyeljünk a legfrissebb állásokra is, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Legyünk naprakészek, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le egyetlen nekünk való munkáról sem! Ha tovább növelnénk esélyeinket, töltsük le a Profession mobilalkalmazását Androidra ittiPhone-ra pedig itt, így bárhol, bármikor szemezgethetünk a több mint 10.000 állásajánlat közül.

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: munka, munkahely, beruházás, gyártás, Debrecen