Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A tavaszi nagy siker után idén már másodszor buzdítja a kampány az egyetemistákat és dolgozókat arra, hogy pattanjanak kerékpárra szeptember 9 és 22 között. Az immár 17. Bringázz a munkába! megmozdulás célja, hogy népszerűsítse a hazai kerékpáros közlekedést, amit a játék főnyereménye a Giro d’Italia olaszországi befutójára szóló utazás is szolgál.

Még most sem késő csatlakozni: töltsük le a Bike Citizen alkalmazást, és kezdjük el aktívan gyűjteni a bringás napok számát és a kilométereket – ráadásul nemcsak a munkahelyre való tekerés számít, érdemes a boltba, a bankba, vagy a postára is elkarikázni. Az applikáció ebben is segítséget nyújt: annak fejlesztői a Pro felhasználóknak egy korszerű City Pack csomagot állítottak össze, amelyben jelenleg közel 450 város kerékpáros térképe található meg.

Pályamódosítás

Az egész világban fontos szemléletváltozás történik a városi közlekedésben. Előtérbe kerülnek az autónál kisebb terheléssel járó közlekedési módok, mint például a kerékpározás az elektromos kerékpárok és rollerek, ami komoly kihatással van arra, hogyan szervezzük a városaink életét” – mondta Révész Máriusz Aktív Magyarországért felelős kormánybiztos a Bringázz a munkába! kampány bringásreggelivel egybekötött megnyitóján.

Hozzátette: „Látható, hogy itthon is neki kell vágni a közlekedés átalakításának. Szerencsére jelenleg Budapesten több mint 10 milliárd forint áll rendelkezésre a kerékpáros infrastruktúra fejlesztésére, és ezt a fővárosi önkormányzat a Magyar Kerékpárosklubbal egyeztetve fogja elkölteni, hogy a kerékpárosoknak megfelelő infrastruktúra épüljön.

A kormánybiztos szerint az infrastruktúra fejlesztése önmagában azonban nem elegendő, szemléletformálásra is szükség van. „Nyugat-Európában már sok helyen támogatják a kerékpáros munkába járást, a kerékpár-, pedelecvásárlást, hosszabb távon itthon is ebbe az irányba kell menni” – mondta.

Megéri a kerékpárt választani - munka, közlekedés, kerékpár

Kürti Gábor, a Magyar Kerékpárosklub elnöke szerint a közlekedést sokan szükséges rossznak élik meg, kivéve azokat, akik bringával közlekednek munkába. A Kerékpárosklub elnöke felhívta a vállalatok és cégek figyelmét is arra, hogy érdemes csatlakozniuk a kampányhoz, mert kapnak egy ingyenes közösségépítő, csapatépítő platformot, a Bike Citizens alkalmazást, ami alkalmas arra, hogy a munkatársak csapatokat szervezzenek, és akár versenyezhetnek is egymással.

Ha épp keressk azt a munkát, ahová akár kerékpárral is járhatunk, érdemes szétnéznünk az alábbi területeken, ahol jelenleg a legtöbb szakemberre van szükség:

Szakmunka: 3572 álláslehetőség

Fizikai, segéd, betanított munka: 1876 álláslehetőség

Értékesítés, kereskedelem: 1276 álláslehetőség

Gyártás, termelés: 1095 álláslehetőség

Pénzügy, könyvelés: 1024 álláslehetőség

Jelentkezzünk minél több helyre és figyeljünk a legfrissebb állásokra is, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Legyünk naprakészek, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le egyetlen nekünk való munkáról sem! Ha tovább növelnénk esélyeinket, töltsük le a Profession mobilalkalmazását Androidra ittiPhone-ra pedig itt, így bárhol, bármikor szemezgethetünk a több mint 10.000 állásajánlat közül.

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: munka, munkába járás, közlekedés, kerékpár, kampány