Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Révész Máriusz aktív Magyarországért felelős kormánybiztos az online sajtótájékoztatón Magyarországot "igazi elektromos kerékpár exportőrnek" nevezte, egyben gratulált a társaságnak.

Hozzátette: Magyarországon tavaly körülbelül 3500 elektromos kerékpárt adtak el és több mint 350 ezer elektromos kerékpár készült. "Ez döntő részben az Accell Hunland Kft.-nek köszönhető, hiszen a cég önmaga 270 ezer elektromos rásegítésű kerékpárt gyártott" - fűzte hozzá.

Az Accell cégcsoport 18 országban – köztük Hollandiában, Németországban, Franciaországban, Törökországban, Kínában – van jelen, a tószegi gyáregység létszáma szezonban eléri a 700 főt is. 

Aktuális álláshirdetések

Állások gyártás területen, beleértve minden gyártási területet: több mint 1400 álláslehetőség

Ha alapfokú végzettséggel, 8 általánossal keresünk gyári munkát, ezeket a lehetőségeket érdemes megnéznünk.

Mérnökként több mint 1000 állás közül válogathatunk országszerte, a kifejezetten friss diplomásoknak és pályakezdőknek szánt munkalehetőségeket itt találjuk, míg a senior, 5-10 év tapasztalattal rendelkező mérnököknek szóló hirdetések erre vannak.

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinketkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala