Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A cég átszervezi kormányoszlop üzletágát Európán belül, azért a gyártás a jövőben a vendôme-i és az egri telephelyen koncentrálódik majd.

A fent említett két telephelyen jelenleg is gyártják ezt a terméket, ám a Bosch tervei szerint a brémai termelést leállítják és ezt áthelyezik Egerbe.

A cégcsoport jelenlegi álláshirdetéseit itt találjuk. Ha pedig kifejezetten az egri állásokra vagyunk kíváncsiak, kattintsunk ide.

Egerbe helyezi át brémai termelését a Bosch.

A Bosch-csoport világszerte mintegy 410 000 munkatársat foglalkoztat és 78,5 milliárd euró árbevételt ért el a tavalyi évben. A Bosch-csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő csaknem 460 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt.

A cégcsoport négy üzleti területen: a mobilitási megoldások, az ipari technika, a fogyasztási cikkek, továbbá az energia- és épülettechnika végzi tevékenységét. A cég 68 700 munkatársat foglalkoztat a kutatás és fejlesztés területén, világszerte közel 130 telephelyen. A Mobilitási Megoldások a Bosch-csoport legnagyobb üzletága, amely 2018-ban 47,6 milliárd euróval járult hozzá a forgalomhoz, ezzel pedig a technológiai vállalat a járműipar egyik vezető beszállítója.

Pályamódosítás

Bárhol is szeretnénk elhelyezkedni, érdemes a pályázati lehetőségeket és az álláshirdetéseket folyamatosan figyelnünk:

- a Profession.hu-n rengeteg álláshirdetés vár ránk,

- Budapesten jelenleg is több ezer pozícióra keresnek munkatársat,

- általános iskolai végzettséggel itt találhatunk munkát,

- szakiskolai képzettséggel ezekből a hirdetésből válogathatunk,

- érettségivel a zsebünkben ezeket az álláslehetőséget nézhetjük át,

- főiskola végzettséggel pedig az alábbi állásokra pályázhatunk.

Egy jól elkészített önéletrajzzal könnyebben pályázhatunk bármilyen állást is szeretnénk a meghirdetett álláslehetőségekre, ezért mindig frissítsük azt, vegyük igénybe hozzá a Profession.hu önéletrajz-készítője segítségét!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala