200 új munkahely Győrben

Elkészült a Rudolph Autóipari Logisztikai Kft. 14 ezer négyzetméter alapterületű csarnoka, a fejlesztéssel mintegy 50 százalékkal növeli kapacitását a győri székhelyű logisztikai vállalat. Kószás Attila, a cég operációs igazgatója elmondta, hogy a 14 ezer négyzetméteres raktárterület mellé 1800 négyzetméteres iroda is épült, és várhatóan 200 új munkahelyet teremtenek.

200 új munkahely GyőrbenIlyen állásokat kínál a Rudolph Logisztikai Kft. a Profession.hu-n!

A fejlesztéssel Győrben összesen 28 ezer négyzetméteren, a tatabányai csarnokkal együtt pedig 42 ezer négyzetméteren dolgozik jelenleg mintegy 1200 ember. A csarnokra napkollektorokat szerelnek fel, emellett fűtéséhez geotermikus hőt használnak fel. A 10 millió eurós beruházást az Európai Unió is támogatta.

200 új munkahely Győrben

A magyar piacon 20 éve jelen lévő logisztikai vállalat fő profilja a raktározás, szállítás, üzemen belüli és kívüli szállítás, valamint göngyölegkezelés. Hazai partnerei közé tartozik az Audi Hungaria Motor Kft., a BorgWarner Turbo Systems Alkatrészgyártó Kft. és a Veritas Dunakiliti Kft.

A Rudolph Autóipari Logisztikai Kft. a Rudolph Logistik Gruppe leányvállalata. Az 1946-ban alapított németországi baunatali székhelyű anyavállalatnak 38 telephelye van Európában és az Arab-félszigeten. Mintegy ötezer embert foglalkoztat. Árbevétele csoportszinten 2014-ben 320 millió euró volt.

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Szemlézte: Durbák Ildikó

Címkék: munkahelyteremtés, szállítmányozás, logisztika