Befektetési tanácsadó állás, munka

Találatok (37 db)
 • eSENSE Zrt. - Állás, munka

  Gold Bankár


  Budapest
  A bank szolgáltatásainak értékesítése meglévő ügyfeleknek.Új ügyfelek, források szerzése. Telefonos és személyes tárgyalások lebonyolítása.Továbbképzéseken, rendezvényeken való részvétel.Piaci változások nyomon követése.
 • INNOVATIVE SECURITIES EUROPE Zrt. - Állás, munka

  Értékesítő


  Budapest, XIII. kerület, Váci út 76.
  A cég növekedési stratégiájának megvalósításában való közreműködés, szolgáltatások értékesítése.Stratégiai partnerek és ügyfelek felkutatása itthon és külföldön egyaránt, telefonon és személyesen.Az ügyfelek egyedi igényeinek felmérése, ajánlatok készítése.Riportok készítése.
 • Raiffeisen Bank Zrt. - Állás, munka

  Lakossági ügyfélreferens - Szentes


  Szentes
  A lakossági üzletág ügyfeleinek kiszolgálása.Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás az ügyfelekkel.Befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése.
 • Adecco Kft. - Állás, munka

  Kiemelt KKV Ügyfélreferens


  Budapest
  A banki partnerünk termékeinek és szolgáltatásainak bemutatása és értékesítése a meglévő és leendő ügyfelek számára.Nagy hangsúly az új ügyfelek akvirálására.Az ügyfelek üzletmenetének figyelemmel kísérése, tanácsadás banki partnerünk ügyfeleinek a részére.Az ügyfél...
 • Vállalati kapcsolattartó


  Budapest
  Budapesti Bank
  Új ügyfelek akvirálása, termékértékesítés.Meglévő ügyfelek kiszolgálása.Ajánlatok, dokumentációk készítése, szerződéskötés.Javaslattétel az egyedi árazás kialakítására.Kapcsolattartás és együttműködés a Kockázati Területtel.Ügyfélreklamációk fogadása, kezelése, menedzselése.
 • SOPRON BANK ZRt. - Állás, munka

  Vállalati ügyfélmenedzser


  Sopron / Győr / Veszprém / Szombathely / Zalaegerszeg / Budapest
  Elsődlegesen új ügyfelek akvirálása.Vállalati termékek értékesítése.Hiteltanácsadás, hitelezési folyamat teljesen önálló lebonyolítása.Dedikált ügyfélportfólió kezelése.Monitoring.
 • Oberbank AG Magyarországi Fióktelep - Állás, munka

  Senior vállalati ügyfélmenedzser


  Budapest, 1062 Váci út 1-3.
  Ügyfélakvizíció.Ügyféltanácsadás, vállalati banki termékek ajánlása, értékesítése.Hitelügyletek lebonyolítása.Trade Finance (osztrák kollégákkal való együttműködésben).Spot és határidős ügyletek lebonyolításában való részvétel.
  március 02. 21:10
 • Luxemburg Fund Partners - Állás, munka

  Investment Manager


  Rugalmas munkavégzési hely
  A pozíció sikeres betöltéséhez a befektetési tanácsadói-, illetve pénzügyi termék ismertetésében-, és/vagy privát bankárként szerzett korábbi tapasztalat feltétel!
  március 02. 17:45
 • Raiffeisen Bank Zrt. - Állás, munka

  Befektetéselemző közgazdász


  Budapest, V. kerület
  A hazai és a nemzetközi gazdasági folyamatok elemzése a rendelkezésre álló statisztikai adatok és egyéb információk alapján.Ágazati elemzések készítése (bankszektor, építőipar, ingatlanpiac).A rövid és közép-távú makrogazdasági- és tőkepiaci előrejelzések megfogalmazása;...
  március 02. 12:58
 • LTP Direkt - Állás, munka

  Értékesítő


  Rugalmas munkavégzési hely
  Előre leegyeztetett időpontok alapján, személyes tárgyalások lebonyolítása (Budapest és Pest megye területén).Tréningeken, meetingeken, oktatásokon való részvétel.Kapcsolódó adminisztrációs feladatok elvégzése.
  március 02. 12:32
 • EBP Kft. - Állás, munka

  Pénzügyi referens


  Rugalmas munkavégzési hely
  céltudatos és eredmény orientált érdekli a pénz és a befektetések világa lát perspektívát az állami támogatásra épülő nyugdíjprogramban érettségivel, valamit erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkezik pénzügyi végzettség előny, de nem feltétel
  március 02. 10:35
  9 kitöltõ
 • Generali Biztosító Zrt. - Állás, munka

  Pénzügyi tanácsadó


  Budapest
  A termékeink és szolgáltatásaink értékesítése.Ajánlatok készítése kidolgozása.Szerződések adminisztrációja.Az új ügyfelek teljes körű kiszolgálása az ajánlatok előkészítésétől kezdve a szerződések fenntartásán át a rendszeres kapcsolattartásig.
  március 02. 09:30
 • B.P.T. Kft. - Állás, munka

  Értékesítési vezető


  Rugalmas munkavégzési hely
  Meglévő tanácsadók munkájának az irányítása.Létszámfejlesztés.Értékesítési folyamatok kontrollja.Tervezések, értékelések, értekezletek.Prevenció.Beszámolók készítése Motivációs beszélgetések.
  február 27. 17:00
 • PRAEBITUM Kft. - Állás, munka

  Pénzügyi tanácsadó


  Rugalmas munkavégzési hely
  Biztosítási, banki és lakástakarék pénztári termékek értékesítése kiemelt ügyfelek részére.Ügyféltanácsadás.Kapcsolattartás a meglévő ügyfelekkel.Ügyfélkör fejlesztése.
  február 27. 15:45
 • Raiffeisen Bank Zrt. - Állás, munka

  Kisvállalati ügyfélmenedzser (kis és középvállalatok) - Andrássy út


  Budapest, Andrássy út
  A kis- és közepes vállalati ügyfelek kiszolgálása, a részükre történő információnyújtás.Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás.Befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése.Új ügyfelek akvizíciója.
  február 27. 14:35

Figyelem!


A lakhatási támogatást nyújtó ajánlatokat területi szűrés nélkül listázzuk.

A területi beállítás csak a lakhatási támogatás paraméter kikapcsolása után változtatható meg újra!