Befektetési tanácsadó állás, munka

Találatok (39 db)
 • CIB Bank Zrt. - Állás, munka

  Brokerage Sales munkatárs


  Budapest
  Részvény- és származékos részvényügyletek megkötése.Határidős tőzsdei termékekhez kapcsolódó tevékenység.Jutalék alapú részvénytranzakciók kezelése.Jutalék alapú külföldi értékpapírok és részvények kereskedése.Kapcsolattartás a társosztályokkal.Tanácsadás és konzultációs...
 • CIB Bank Zrt. - Állás, munka

  Lakossági banki tanácsadó, pénzkezelő (kaposvári fiók)


  Kaposvár
  Mind a lakossági, mind a vállalati számlavezetéssel, betétlekötéssel kapcsolatos feladatok ellátása. a folyószámla, betéti, bankkártya termékek, értékpapírok, lakossági.Hiteltermékek, biztosítási termékek értékesítése.Telefonos ügyfélakvizíció, .Befektetési és hitelezési...
 • CIB Bank Zrt. - Állás, munka

  Lakossági banki tanácsadó, pénzkezelő (dunaújvárosi fiók)


  Dunaújváros
  Mind a lakossági, mind a vállalati számlavezetéssel, betétlekötéssel kapcsolatos feladatok ellátása. a folyószámla, betéti, bankkártya termékek, értékpapírok, lakossági.Hiteltermékek, biztosítási termékek értékesítése.Telefonos ügyfélakvizíció, .Befektetési és hitelezési...
 • BECK AND PARTNERS Kft. - Állás, munka

  Nyugdíjbiztosítási Szaktanácsadó


  Rugalmas munkavégzési hely
  Meglévő és új ügyfélkör kiszolgálása.Nyugdíjbiztosítással kapcsolatos szakmai ismeretek elsajátítása.Szolgáltatásaink, termékeink értékesítése.
 • FEBEA-Consulting Kft. - Állás, munka

  Ügyfélkapcsolati munkatárs


  Veszprém, Várpalota, Balatonalmádi, Balatonfüred
  Ügyfeleink pénzügyi elemzése.Kiemelt ügyfélkör teljes körű kiszolgálása.Aktív közreműködés a szerződések megújításában.Ügyféltárgyalások megszervezése és lebonyolítása.
 • B.P.T. Kft. - Állás, munka

  Értékesítési vezető


  Rugalmas munkavégzési hely
  Meglévő tanácsadók munkájának az irányítása.Létszámfejlesztés.Értékesítési folyamatok kontrollja.Tervezések, értékelések, értekezletek.Prevenció.Beszámolók készítése Motivációs beszélgetések.
 • INNOVATIVE SECURITIES EUROPE Zrt. - Állás, munka

  Értékesítési vezető


  Budapest, 1133 Váci út 76.
  A cég növekedési stratégiájának megvalósításában való közreműködés, értékesítési tervek megvalósítása.Értékesítési csoport vezetése és fejlesztése.Értékesítési kollégák irányítása és motiválása.Stratégiai partnerekkel és kiemelt ügyfelekkel kapcsolattartás.Riportok készítése.
 • INNOVATIVE SECURITIES EUROPE Zrt. - Állás, munka

  Értékesítő


  Budapest, XIII. kerület, Váci út 76.
  A cég növekedési stratégiájának megvalósításában való közreműködés, szolgáltatások értékesítése.Stratégiai partnerek és ügyfelek felkutatása itthon és külföldön egyaránt, telefonon és személyesen.Az ügyfelek egyedi igényeinek felmérése, ajánlatok készítése.Riportok készítése.
 • Raiffeisen Bank Zrt. - Állás, munka

  Lakossági ügyfélreferens - Szentes


  Szentes
  A lakossági üzletág ügyfeleinek kiszolgálása.Számlavezetéssel kapcsolatos műveletek végzése és kapcsolattartás az ügyfelekkel.Befektetési, hitel és egyéb kiegészítő termékek értékesítése.
  március 03. 16:35
 • Adecco Kft. - Állás, munka

  Kiemelt KKV Ügyfélreferens


  Budapest
  A banki partnerünk termékeinek és szolgáltatásainak bemutatása és értékesítése a meglévő és leendő ügyfelek számára.Nagy hangsúly az új ügyfelek akvirálására.Az ügyfelek üzletmenetének figyelemmel kísérése, tanácsadás banki partnerünk ügyfeleinek a részére.Az ügyfél...
  március 03. 15:30
 • eSENSE Zrt. - Állás, munka

  Gold Bankár


  Budapest
  A bank szolgáltatásainak értékesítése meglévő ügyfeleknek.Új ügyfelek, források szerzése. Telefonos és személyes tárgyalások lebonyolítása.Továbbképzéseken, rendezvényeken való részvétel.Piaci változások nyomon követése.
  március 03. 13:18
 • Vállalati kapcsolattartó


  Budapest
  Budapesti Bank
  Új ügyfelek akvirálása, termékértékesítés.Meglévő ügyfelek kiszolgálása.Ajánlatok, dokumentációk készítése, szerződéskötés.Javaslattétel az egyedi árazás kialakítására.Kapcsolattartás és együttműködés a Kockázati Területtel.Ügyfélreklamációk fogadása, kezelése, menedzselése.
  március 03. 13:07
 • SOPRON BANK ZRt. - Állás, munka

  Vállalati ügyfélmenedzser


  Sopron / Győr / Veszprém / Szombathely / Zalaegerszeg / Budapest
  Elsődlegesen új ügyfelek akvirálása.Vállalati termékek értékesítése.Hiteltanácsadás, hitelezési folyamat teljesen önálló lebonyolítása.Dedikált ügyfélportfólió kezelése.Monitoring.
  március 03. 09:10
 • Oberbank AG Magyarországi Fióktelep - Állás, munka

  Senior vállalati ügyfélmenedzser


  Budapest, 1062 Váci út 1-3.
  Ügyfélakvizíció.Ügyféltanácsadás, vállalati banki termékek ajánlása, értékesítése.Hitelügyletek lebonyolítása.Trade Finance (osztrák kollégákkal való együttműködésben).Spot és határidős ügyletek lebonyolításában való részvétel.
  március 02. 21:10
 • Luxemburg Fund Partners - Állás, munka

  Investment Manager


  Rugalmas munkavégzési hely
  A pozíció sikeres betöltéséhez a befektetési tanácsadói-, illetve pénzügyi termék ismertetésében-, és/vagy privát bankárként szerzett korábbi tapasztalat feltétel!
  március 02. 17:45

Figyelem!


A lakhatási támogatást nyújtó ajánlatokat területi szűrés nélkül listázzuk.

A területi beállítás csak a lakhatási támogatás paraméter kikapcsolása után változtatható meg újra!