Profession

Mi a virtuális állásbörze?

A Virtuális Állásbörze a hagyományos és az online börzék legjobb tulajdonságait ötvözi. Egy olyan online esemény, mely az internet adta lehetőségeket maximálisan kihasználja a toborzáshoz és az álláskereséshez - így a toborzó cégek és a munkakeresők egy teljesen új megközelítésben találkozhatnak egymással. Az offline állásbörzével azonos élmény, jóval hatékonyabb működés.

Mit tud a virtuális állásbörze?

 • hasznos márkaépítő eszköz
 • hatékony toborzási megoldás
 • nem csak pályakezdő látogatókat ér el
 • elektronikus önéletrajzokat fogad
 • 3 napon keresztül, éjjel-nappal elérhető
 • nemzetközi
 • aktuális statisztikát biztosít a látogatásokról
 • munkaidőben és azon túl is látogatható

Miben különbözik a hagyományos
állásbörzéktől?

 • időtakarékos
 • nem helyhez kötött
 • szóróanyag-, papír és CO2 mentes
 • folyamatos hírfolyam lehetőséget biztosít a közösségi portálokon
Kapcsolat Ha kiállítóként érdeklődik a börze iránt, adja meg nevét és e-mail címét, és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot, vagy hívja munkatársunkat a
+36-1-224-2070 telefonszámon.
Visual CAPTCHA

Stand funkciók

 • stand kialakítása a cég arculatának megfelelően (színvilág, logó, videó)
 • álláshirdetések elhelyezése cég igényei szerint (a jelentkezések fogadása a börze felületén keresztül e-mailben vagy a cég karrieroldalán keresztül a megszokott módon)
 • cégbemutatkozó anyagok, prezentációk feltöltése
 • kérdőíves felmérés készítése a látogatók között
 • élő chat beszélgetés vagy akár időzített, tematizált chat beszélgetés
 • audio webcast - Power Point prezentációs lehetőséggel

Látogató-megoszlás végzettség szerint*

egyetem
főiskola
gimnázium
szakiskola
szakközépiskola
technikum
általános iskola

* Forrás: Profession.hu

Korcsoportonkénti látogató-megoszlás*

18-29 éves látogatók
30-44 éves látogatók
45 év feletti látogatók

Látogatások 76 országból, 1005 városból*

* Forrás: GoogleAnalytics

Top 5 ország

 1. Magyarország
 2. Románia
 3. Németország
 4. Egyesült Királyság
 5. Szlovákia

Top 20 város

 1. Budapest
 2. Miskolc
 3. Debrecen
 4. Pécs
 5. Székesfehérvár
 6. Szeged
 7. Kecskemét
 8. Győr
 9. Nyíregyháza
 10. Zalaegerszeg

 

 1. Veszprém
 2. Tatabánya
 3. Szolnok
 4. Eger
 5. Békéscsaba
 6. Dunaújváros
 7. Kaposvár
 8. Sopron
 9. Szombathely
 10. Nagykanizsa

Hirdetőink mondták:

"Innovatív, szoftverfejlesztő cégként magától értetődő, hogy a munkaerő keresésben is fogékonyak vagyunk a viruális megoldásokra is. Ráadásul az új technológiákat rutinszerűen kezelő embereket keresünk, akiknek ez természetes közeg. Így a megoldás praktikuma kerül előtérbe, különösképp a vidéki álláskeresők esetében. Idén már nem először vettünk részt az állásbörzén, ami ezúttal is a várakozásunknak tökéletesen megfelelően alakult."
Mogyorósi Ágnes, Graphisoft

"Úgy érezzük, hogy hatékony volt a 2012-es virtuális állásbörze az Eastjob számára, mivel nagy érdeklődés volt a nyitott pozícióink iránt és a jelentkezők között eséllyel találhatjuk meg a megfelelő jelölteket megbízóink számára és a mi számunkra is meghozta az elvárható eredményt." Kiss Krisztina, EastJob Személyzeti Tanácsadás

"Tapasztalataink szerint mind a szerkesztői felület, mind a felhasználói honlap könnyen kezelhető volt és a visszajelzések, statisztikák szerint több ezer látogatót fogadhattunk a VÁB három napja alatt. Szeretném külön kiemelni emellett a szerkesztésben résztvevő kollégák segítségét, amiért mindig rendelkezésünkre álltak és gyorsan megvalósították a kéréseinket."
Gemes Helga, Unilever

"A Profession Virtuális Állásbörze nagyon jó lehetőség arra, hogy a cég image-ét építsük és a nagyszámú érdeklődővel személyesen - virtuálisanbeszélgessünk a lehetőségeikről itt, az irodában ülve." Kovács Zsuzsanna, Tata ConsultancyServices

 

"Véleményem szerint azért hasznos virtuális állásbörze és az azon való részvétel, mert így azokkal is "találkozhatunk", akiknek nincs idejük, kedvük, lehetőségük (pl. jelenleg még külföldön élnek, de hamarosan hazajönnek) részt venni egy valódi állásbörzén, és persze, azokkal is, akik még nem határozták teljesen el magukat az állás váltásra, így nem szívesen mennének el egy adott helyszínre."
Horváth Eszter, Tesk

"Ez egy olyan fórum, ahol lehetőség van a személyes kapcsolatteremtésre, ahol megismerhetjük a pályázóink igényeit, és az érdeklődők bármilyen témában feltehetnek kérdéseket. Hasznosnak találjuk a chat funkciót, ahol munkaidőben a kollégáink adnak tanácsot az álláskeresőknek. Előre meghirdetjük, hogy mikor, melyik terület vezetőjével vagy szakértőjével beszélgethetnek a jelentkezők. További előny, hogy a virtuális börzére nem kell utazni, így az ország bármely részéről találkozhatunk érdeklődőkkel. Költséghatékony, kényelmes felhasználhatóság, kevesebb szervezési munka...."
Kádár Zsolt, Tesco Global Áruházak

"Ami az előnye a VÁB-nak a "hagyományos börzékkel szemben, hogy idő- és költséghatékony módon ér el olyan célcsoportokat, akikkel sokkal nehezebb lenne találkozni (pl. passzív álláskeresők, vidékiek). Másrészt ez egy kiváló lehetőség azoknak, akik számos pályakezdő pozíciót kínálnak, hiszen a mai "Google-generációnak" az internetes ismerekedés már nemcsak természetes, hanem elvárt is. A Profession.hu-val, a VÁB szervezőjével pedig az a tapasztalatunk, hogy a tőlük megszokott megbízható minőségben, hatékony támogatással valósítják meg a virtuális állásbörzét, félévről félévre növekvő látogatottsággal és a visszajelzésekre reagáló újításokkal."
Bíró Noémi, PricewaterhouseCoopers

 

"Másfél év után vettünk ismét részt a Profession által szervezett virtuális állásbörzén, ezúttal ezüst standdal. Összességében elmondható, hogy elégedettek vagyunk, de nézzük, hogy mi is tetszett különösen az expón:
 • Maximális profizmus és segítőkészség a Profession egész csapata részéről. Bármilyen gondunkra, kérésünkre, problémánkra azonnal reagáltak és mindent sikerült is megoldanunk. A backend felülettel minimális mértékben kellett csak foglalkoznunk, ezzel sok időt és energiát sikerült megspórolnunk.
 • Az egyedi stand design kialakításában nyújtott segítség. Sokat dolgoztunk ezen a megjelenésen és mindvégig teljes támogatást kaptunk.
 • A látogatók száma és a pályázatok minősége. Ezüst standos megjelenésünkkel sikerült teljesíteni a kitűzött célokat, a belefektetett energia teljes mértékben megtérült.
 • A virtuális felület jó kihasználtsága. Csak, hogy néhányat említsek: a kérdőív felület, a standunkon "nézelődő" látogatók listázása, egyszerű keresési funkciók.
Összefoglalva, sikeres és gyümölcsöző három napot tudhatunk magunk mögött az állásbörzén való részvétellel."
Horváth Andrea, Mars Magyarország

"Érdekes tanulási folyamat volt a Profession.hu virtuális állásbörzéje a Siemens toborzása számára is: kiderült, hogy folyamatos jelenléttel, aktív kommunikációval és pontos információkkal széles körben megtalálhatjuk az eddig elérhetetlennek tűnő jelölteket is. Ez a jövő keresési csatornája."
Jámbor Fruzsina, Siemens Magyarország