Profession

Az informatikusok toborzása komoly nehézséget jelent a vállalkozások számára. A kereslet a jó szakemberek iránt hatalmas, ugyanakkor a célcsoport nehezen elérhető, mobilizálható. A Profession.hu új integrált ajánlatával az álláshirdetései mostantól még több szakemberhez juthatnak el, a kiválasztási folyamat gyorsabb és hatékonyabb lesz.

Válasszon a Profession.hu álláshirdetése mellé kiegészítő ajánlatainkból, hogy még eredményesebben érjen célba a hirdetése!
Kapcsolat Ha érdeklődik ajánlatunk iránt, adja meg nevét és e-mail címét, és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot, vagy hívja munkatársunkat a +36-1224-2070 telefonszámon.
Visual CAPTCHA
Az IT szakember elnevezés egy nagyon széles gyűjtőfogalom, ezért a Profession.hu megkereste azokat a fórumokat, ahol szakmaspecifikusabban lehet a célcsoportot elérni.

Mi a HUP.hu és kiket érhetünk itt el?

  • Az oldal egy magas színvonalú informatikai szakmai közösség, nagy aktivitással. A portál napi 15- 16 ezer, hetente 70 ezer látogatót fogad. (Forrás: MedianWebaudit)
  • A HUP.hu oldalon elhelyezett hirdetés kiemelten hatékony rendszergazdák, rendszerüzemeltetők, hálózat- és Linux szakemberek elérésére.

Ha a Profession.hu álláshirdetése mellé ezt a kiegészítő ajánlatunkat választja, akkor a pozíció 4 héten keresztül elérhetővé válik mindkét oldalon.

Mi az it2it.hu és kiket érhetünk itt el?

  • Az it2it.hu IT szakemberek és IT cégek számára készült állás és szakmai kapcsolatépítő portál. A portál adatbázisa jelenleg 17 000 informatikus és IT cég kompetencia alapon felépített profilját tartalmazza. Az it2it.hu szakember adatbázisa gyakorlatilag a teljes hazai IT piacot reprezentálja.
  • Az it2it.hu adatbázis szolgáltatás kiemelten hatékony fejlesztők, projektmenedzserek és Windows szakemberek elérésére.

Az it2it.hu adatbázisában szabadon válogathat a szakemberekből, közvetlen kapcsolatba léphet velük és ajánlatot tehet nekik.
it2it 1 hó korlátlan kapcsolatfelvételi szolgáltatás 4 hétre 54 900 Ft helyett 39 900 Ft
it2it 1 év korlátlan kapcsolatfelvételi szolgáltatás 12 hónapra 399 000 Ft helyett 199 500 Ft
it2it + Profession korlátlan kapcsolatfelvételi szolgáltatás 4 hétre Profession hirdetése mellé* 20 000 Ft
HUP.hu megjelenés 4 hétre* 20 000 Ft
A kedvezményes árak visszavonásig érvényesek.

*   Kizárólag csak Profession.hu hirdetés mellé vásárolható kiegészítő szolgáltatás.
    (Az árak az áfát nem tartalmazzák.)